Gündem

Büyük İşletmeleri İçin Üretilen Açık Büfe Servis Hattı ve Üniteleri

Otel ve restoranların açık büfe hizmetlerinde kullanılan servis hatları ve servis üniteleri markanın kendi ürettiği endüstriyel mutfak ekipmanları arasında yer almaktadır.

Müşterilerin belirlediği ebat ve ölçülerde yapılan servis hatları paslanmaz çelik saçtan üretilmektedir. Aynı zamanda müşterilerin talepleri doğrultusunda servis hatlarının ön panelleri ahşap kaplama olarak üretilebilmektedir.

Paslanmaz Çelik Kuver Üniteleri

Paslanmaz çelikten üretilen kuver üniteleri, restoran ve otellerin açık büfe hizmetlerinde sıcak ve soğuk yemek servisini sağlamaktadır. Üst ve alt tablaların birbirinden farklı ebatlarda üretildiği kuver ünitelerinin ön panelleri, müşterilerin isteğine bağlı olarak ahşap kaplama şeklinde tasarlanabilir.

Estetik Tasarımı ile Öne Çıkan Klasik Servis Hatları

Otel ve büyük restoranların müşterilerine özel olarak sunduğu açık büfe hizmetlerinde kullanılan servis hatları, klasik seri olarak müşterilerin yoğunlukta talep ettiği modellerdir. Sanayi mutfak ekipmanları üretimini gerçekleştiren markanın klasik servis hattı serisi, tamamen paslanmaz çelikten üretilmekle birlikte; ara raflı, sıcak dolaplı, garson bankosu, salat bar, bardak rafı ve kuver rafı gibi açık büfe hizmetinde farklı ihtiyaçları karşılayan onlarca modele ayrılmaktadır.

Açık Büfe Hizmetlerinin Vazgeçilmezi Sıcak ve Soğuk Servis Üniteleri

Otel ve restoranların açık büfe hizmetlerinde sıcak yemek ve soğuk meze gibi müşterilere sunduğu farklı yemek opsiyonları bulunmaktadır. Yemeklerin sıcak ve soğuk kalmasını sağlayan servis üniteleri, paslanmaz çelikten üretildiği için gıdaların hijyenik ortamda saklanmasını mümkün kılmaktadır. Markanın sanayi tipi bulaşık makinesi ve diğer endüstriyel mutfak ekipmanlarına web sayfası üzerinden erişebilir, fiyatlar hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir