Genel

E-Havuzmarket, Havuz İçin Tek Adres.

 Kulanım alanı oldukça fazla olan bu platformda dilediğiniz her şeyi bulmanız mümkün. Havuzlar ortak kullanıma açık bir alandır bu nedenle temizlik açısından önemli birkaç ürüne ihtiyaç vardır. Sitemizde bulabileceğiniz güvenilir ve kaliteli ürünlere ulaşabilir. Keyifli bir alışveriş yapabilirsiniz. Geniş bir Showroom alanıyla kullanmak istediğiniz ürünleri temin edebilirsiniz.

Hangi Ürünler Kullanılır?

 Yenilenen ve gelişen hizmet kalitesini en üstlere çıkaran bir kuruluş olmak hedefimiz. Kullanım alanlarını geniş bir yelpaze içerisinde sunuyoruz. Çeşitli aydınlatma sistemiyle havuzunuzda güzel, parlak ve ferah bir görünüm isterseniz farklı aydınlatmaları bulabilirsiniz. Bunun yanında yalnızca havuz için değil bahçeniz içinde aydınlatmalar seçerek renk katabilirsiniz. Havuz kimyasalları ürünlerini kullanmak istiyorsanız PH düşürücüler, Klor çöktürücü gibi sağlıklı ve verimli içeriklere de ulaşabilirsiniz.

Temizlik Ürünleri Nelerdir?

 Temiz bir havuz her zaman sağlıklıdır. Gerek görsel açıdan gerekse sağlığınız açısından sitemizde bulabileceğiniz temizlik ürünleriyle kulanım sağlayabilirsiniz. Filtreler, klor jeneratörleri, nosullar, pompalar, havuz robotları alan temizliğini sağlar. Dünyanın birinci kalite ürünleriyle buluşabilirsiniz. Havuzunuza katkı sağlamak istiyorsanız tercih edebilirsiniz.

 Temizlik robotlarımız büyük işletmelere de hizmet eder. Temizliğin zor olduğu büyük havuzların, otellerin kullanımına büyük destek sağlar. Hem zemini hem de duvar temizliğini daha sonra da suyun yüzeyindeki alanları detaylıca temizler. Kolay ve zahmetsiz, hızlı emiş gücü ve tasarruflu yapısıyla kullanıcıların memnuniyetini kazanır. Havuzunuzda oluşan yosunları engellemek için kepçelere de göz atabilirsiniz.

Havuz ekipmanları ile havuz inşası için kullanabileceğiniz ve sonrasında gerekli olan ürünleri de kapsar. Keyif alarak yapabileceğiniz bir deneyim sağlar. Yüzme bilmeyenler için ekipmanlar sizlere kolaylık sağlayacaktır. Deniz atları, deniz yatakları, can simidi gibi yüzme yardımcıları cesaretinizin tamamlayıcısı olacaktır.

Nerede olursanız olun sitemizden havuz malzemeleri ve birçok ürüne ulaşabilirsiniz. Ürünlerimizin çoğu ücretsiz kargo fırsatı sağlar. Uygun fiyatlarla ve kampanyalarla güvenilir marka ürünleri bulabileceksiniz. Showroom olarak bodrumda seçkin bir hizmet sunarız. Her zaman iletişimde ve destek vermeye hazırız. Gelişmiş bir deneyimle daha uzun yıllara ulaşmak hedefindeyiz. Sizlerde ziyaret ederek, imkanlardan yararlanabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir