Ekonomi

Mobil Pos ve Sanal Pos Hizmeti PayFix

PayFix Mobil Pos

Mobil pos ve sanal pos hizmetleri sizlerle, online para transferi, fatura ödeme gibi bir çok ürün sizleri bekliyor.

PayFix mobil pos sayesin de ekstra pos maliyetlerini karşılamak zorunda kalmadan tahsilat yapabilirsiniz. Kurumsal hesaplar sayesin de cep telefonunuzu post olarak kullanma imkanı bulabiliyorsunuz. Payfix de ki bu seçenek sayesin de post ihtiyacını telefon veyahut tablet gibi akıllı cihazlar ile karşılaşabilirsiniz. Üstelik mobil pos tüm cihazlar ile uyum sağlayabiliyor. Andorid veyahut da ios mobil ler ile Payfix’ in vermiş olduğu bu pos şansını kullanabilirsiniz. Üstelik herhangi bir ekstra ödeme olmadan kedi kanallarını kullanarak maliyet olmadan işlem yapabiliyorsunuz.

PayFix mobil pos dijital çağ da çok fazla işlemi kendiliğinden halledebilir bir sitem ile pratik çıkmıştır. Teknolojinin en iyi şekilde kullanıldığı bu zamanda hem ödeme yapmak hem de tahsilat yapmak gerçekten oldukça basittir. Yalnızca üye olmak ve de bir mobil cihaza sahip olmak tüm işlemler için yeterlidir. Tabi bu sitemi kullanmak için ayriyeten bir de internet olması gerektiğini de belirtmeliyiz.

PayFix Mobil Pos Nasıl Kullanılır?

Üye olup kurumsal olarak işlemlere başlayabilirsiniz, kurumsal bir hesap açan her kullanıcı işlemler kısmına giderek cihazını post şeklinde kullanabilir. Herhangi bir kart ihtiyacı duymadan dijital cüzdan ile ödeme alabilirsiniz. Buradan paranızı isterseniz fiziki olarak çekebilir istersiniz da farklı dijital platformlar da kullanabilirsiniz. Tüm işlemleri rahatlıkla yapabileceğiniz ara yüzü sayesin de hayatınız oldukça kolaylaşacaktır.

Tahsil edeceğiniz tutarlar üzerinden herhangi bir kesinti yaşanmasına izin vermemektedir. Paranızın tamamını herhangi bir komisyon ödemeden tama olarak almak için pos üzerinden işlem yapma sıklığını arttırabilirsiniz. Sistemi sayesin de mobil cihazların hepsinden finansal akışınızı düzenleyebilir ve yahut da yönlendirebilirsiniz. Üstelik tüm bu eylemler sırasında a profesyonel yardımı da yine Payfix tarafınıza sunacaktır.

PayFix Mobil Pos Kullanmak Güvenli Midir?

PayFix mobil pos üzerinden herhangi bir işlem yapmanın zararlı bir yanı yoktur. Dijital platformlar da birbirinden çok farklı cüzdanları oluşturulmuştur. Yıllardır binlerce insanın kullanmış olduğu pay fix sayesin de insanlar daha kolay işlemler yapar olmuştur. Fiziki bir kart olmadan yalnızca kendi kullanıcılarının ulaşabildiği bir sitem ile yürütülmektedir. Bu kurum piyasa araştırması yapıldığın da kullanıcılar aracılığı ile güvenirliği ispatlanmıştır.

Bu hizmetin özelliğini pek çok kurum ve de kuruluş yıllardır sorun cıkmadan kullanmaktadır. Sitem de kullanılan yöntemler ile güvenlik ihlallerinin hiçbir şekilde yaşanmayacak bir dijital cüzdan. Mobil posile 3D Secure ile en güvenli para akışı sağlanmaktadır. Tahsilatlarınız için en kolay ve de güvenilir pos sistemini kullanmak için hemen Payfix kullanıcısı olmak için başvuru da bulunabilirsiniz.

PayFix Mobil Pos Kullanmak İçin Gerekenler

Pos kullanmak için Payfix müşteri temsilcileri ile anında iletişime geçebilirsiniz. Sizlere canlı destek yardımı ile ya da direk numaralar ile iletişime geçerek yardımcı olmaktadırlar. Kullanıcılar istedikleri zaman kurumsal hesaplara geçiş yaparken bankalardan alınan post cihazlarına ihtiyaç duymadan tahsilat yapabilirler. Mobil tabanlı cihazlarınıza post uygulamasını indirerek ve hesaplarınızı aktif hale getirmek kullanmaya başlaya bilirsiniz.

Mobilden Payfix ile tahsilatta bulunacağını müşterilerin kart bilgilerini cihazlara okutarak işlem açabilirsiniz. Ya da bu işlemi yapmak için direk dokunamıyorum ekranı kullanıp bilgileri manuel olarak kendiniz de girebilirsiniz. Ardından tahsilatta bulunacak tutarın onaylanması ile Payfix hesap cüzdanlarınıza ödemeler gerçekleştirilecektir. Oldukça hızlı ve normal post cihazlarına daha kolay kullanılan bir yöntemdir diye biliriz.

Yurtdışı Para Transferi

Dilerseniz yurtiçi dilerseniz yurtdışı para aktarımlarınızı pay fix sayesinde hızlı vede kolay olarak yapabilirsiniz. Peki nasıl yapabilirim? Bu linkten yurtdışı para yollama yapabilirsiniz. Ayrıca ticari kurumlar işletmeler için sanal pos ihtiyaçlarını karşılayıp giderlerini düşürmek için bu fırsatı kaçırmayın, hemen başvuru yapmak için https://www.payfix.com.tr/sayfa/sanal-pos.html sayfasından detaylı bilgi alabilirsiniz. Payfix.com.tr her daim teknolojiyi kullanarak kullanıcılarına daha iyi hizmet vermek için 7/24 çalışmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir