Ekonomi

Fatura Ödeme QR Temassız Ödeme ve Para Transferi ininal

Fatura Ödeme QR Temassız Ödeme ve Para Transferi ininal

Online Fatura ödeme ile kolay vede ücretsiz, qr kod ödeme yöntemi ve para transferi işlemlerinizi ininal’de!

Gelişen teknoloji ile birlikte kullanıcıların ihtiyaç ve talepleri de değişmektedir. Özellikle son yıllarda hayatımızda daha çok yer kaplayan internet sayesinde çeşitli oyunlar ve internet harcamaları da yükseliş göstermektedir. Her yaş grubuna hitap eden ve bankada hesabı olmayan ya da bankaların yüksek komisyonu ile uğraşmak istemeyen kişiler içinse özellikle fatura işlemleri için ininal fatura ödeme özelliği tam bir kurtarıcı niteliğinde olmuştur. Ön ödemeli olma özelliğiyle herhangi bir faiz ödemezsiniz ve borçlanmazsınız. Bu kart sayesinde video oyunlarına para atabilir, fatura ödeyebilir ve para gönderebilirsiniz. Bu yazımızda kart ile fatura ödemeyi nasıl yapacağımızı ele alacağız. Fatura işlemleri oldukça kolaydır. Öncelikle ininal mobil uygulamasını indirmelisiniz. Bu uygulama üzerinden ödeme yap kısmına gelerek ödemek istediğiniz fatura türünü ve kurumu seçmelisiniz. Fatura bilgileri bölümünde, seçtiğiniz kurum adını tekrar kontrol ederek abone numaranızı yazmalısınız. Uygulama sizi ödeme bilgileri kısmına aktaracaktır.

Bu kısımda faturayı, ininal kart ile fatura ödeme tutarını ve en son ödeme tarihini kontrol etmelisiniz. En son aşama olan fatura özeti kısmında ödeme yapmak istediğiniz ininal kartı seçip ödeme işlemeni tamamlayabilirsiniz. Artık evden dışarıya çıkmadan, bankalara mecbur olmadan rahatlıkla fatura ve diğer ödeme işlemlerinizi yapabilirsiniz. Eğer sizde bir kolay bir işlem yapmak isterseniz, Şok market, D&R, Migros gibi pek çok satış noktası olan yerlerden kartınızı temin edebilirsiniz. Kart limitlidir ve en fazla 5 adet ödeme yapabilirsiniz. Tek seferliğe mahsup 5 TL kart ücreti ödersiniz. ininal kartın çipli ve temassız özelliği olan kart ücreti ise 10 TL olarak belirlenmiştir ve bir daha asla kart ücreti ödemezsiniz. Sadece her ay 2 TL’lik cüzi bir komisyon ücreti ve başka ininal hesabına para gönderme de 1 TL’lik komisyon dışında bir kart masrafınız olmaz. Ebeveynlerinin kontrolünde olmak şartıyla her yaştan çocuklarda ininal kart ile fatura ödeme kullanabilirler.

Genel kural olarak ise 13 yaş ve üzerine ininal kart alabilirsiniz. ininal kart ile fatura ödemekdışında, markette veya yediğiniz yemeğin ücretini ödemek için kullanabilir tek bir kart ile tüm ihtiyaç duyduğunuz ödemeleri yapabilirsiniz. Çok özellikli olan bu ayrıca banka ATM ‘lerinde de belli bir limite kadar para çekme ve yatırma işlemleri yapılabilmektedir. Birçok banka ATM’ si bu işlemlere olanak vermektedir. Örneğin; Ziraat Bankası, Vakıf Bankası, Yapı Kredi Bankası, Garanti Bankasıdır.

Visa kart alt yapısını kullanmakta olduğu için ininal kartı yurt dışında da gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Çok donanımlı olan bu ininal kart ile fatura ödeme sayesinde günlük yaşamanızda, dünyanın neresinde olursanız olun büyük kolaylıkla para işlemlerinizi yapabilecek düşük komisyon ücretlerinden yararlanabileceksiniz. 

Qr Kod ile Temassız Ödeme Yöntemi

Pandemiden dolayı oldukça popüler hale gelen temassız ödeme yöntemi ile ininal.com’da, mobil uygulamamızı kullanarak kolaylıkla ödeme yapabileceksiniz detaylı bilgilendirme için https://www.ininal.com/qr-kod-ile-temassiz-odeme ziyaret ediniz.

Ayrıca para göndermek veya almak için 7/24 nerde olursanız olun online olduğunuz sürece dilediğiniz yerden ödeme yapmak çok basit. İster yurtiçi ister komisyonsuz yurtdışı para transferi yapabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir